Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και τα κυπριακά τραπεζικά ιδρύματα μετά τις δύσκολες μέρες του 2013 είναι πλήρως κεφαλαιοποιημένα υπό την εποπτεία της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου και Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Κύπρο, προσωπικού ή εταιρικού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα διεκπεραιώσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες χωρίς την ανάγκη να ταξιδέψετε στη Κύπρο.
Μπορούν και φυσικά πρόσωπα να ανοίξουν τραπεζικό λογαριασμό στην Κύπρο, να έχουν e-banking και κάρτα αναλήψεων.
Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε προσφέρουν διαδικτυακές υπηρεσίες (internet banking) στους πελάτες τους, υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές χωρίς την ανάγκη παρουσίας σας στο υποκατάστημα.
Ενδιαφέρεστε και για Ίδρυση Εταιρίας στη Κύπρο;
Φορολογικά πλεονεκτήματα
Η εταιρική φορολογία στη Κύπρο είναι η χαμηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι στο 12,5% επί των καθαρών κερδών
Δε φορολογούνται μερίσματα μεταξύ των Κυπριακών εταιρειών, ενώ εξαιρούνται του φόρου και μερίσματα από ξένες επενδύσεις(με κριτήρια τα οποία πληρούνται εύκολα) νοουμένου ότι το μερίδιο της επένδυσης ξεπερνά το 1%
Κέρδη από πώληση τίτλων (περιλαμβανομένων και μετοχών) εξαιρούνται οποιουδήποτε φόρου
Φορολογικές ζημιές μεταφέρονται σε επόμενα 5 έτη
Οι Κυπριακές εταιρείες βάση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας δεν είναι υπεράκτιες εταιρείες
Φόρος κεφαλαιουχικών κερδών επιβάλλεται μόνο σε ακίνητη περιουσία που βρίσκεται στην Κύπρο ή σε μετοχές ιδιωτικής εταιρείας που κατέχει ακίνητη περιουσία στην Κύπρο.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ιδρύσετε τη δική σας Κυπριακή Εταιρεία σε σύντομο χρονικό διάστημα και δραστηριοποιηθείτε μέσω Κύπρου γρήγορα και με ευελιξία σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου